MC Kläder Online

MC kläder online

MC kläder - för din säkerhet och komfort

Hos NIFA MC hittar du ett brett sortiment av MC kläder från sport till custom för både dam och herr. Våra MC kläder andas säkerhet men också komfort, de är välbeprövade, testade och utvecklade av ledande leverantörer. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du har frågor rörande säkerhet och MC kläder!


Trygghet i ditt val av MC kläder 

Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg i ditt val av MC kläder. Vi har lång erfarenhet av branschen och väljer ut och köper in de MC kläder inom de olika segmenten som vi upplever vara mest prisvärda och som dessutom ligger i framkant när det gäller säkerhet, komfort,
 kvalité och design. I vårt utbud hittar du därför prisvärda MC kläder som står för säkerhet men också för komfort och kvalité. Vi har fri frakt och fritt storleksbyte för att du ska kunna prova hemma i lugn och ro. Vi välkomnar att du som kund hör av dig innan köp om du har frågor. Du är naturligtvis lika välkommen att höra av dig efter köp om du funderar över något rörande produkterna! 

 

MC Jackor

I vårt sortiment av MC jackor hittar du både textil- och skinnjackor för både dam, herr och barn. Oavsett om du är en inbiten entusiast eller en solskensåkare så har vi MC jackan för dig! Vi säljer MC jackor som håller hög kvalité för säkerheten men också för komfort. I vårt sortiment hittar du MC jackor från Alpinestars, Rukka, Sinisalo, Jofama, Halvarssons, Lindstrands, Held m.fl. Ta en titt bland våra MC jackor, och du, tveka inte att höra av dig om du undrar över storlek, material, passform m.m. - du är alltid välkommen med dina frågor!

MC Byxor

Ett flertal märken, Rukka, Sinisalo m.fl. erbjuder MC byxor med kort (-7cm), normal respektive längre ben (+7cm). Alla är vi olika och oavsett om du är kort eller lång så har vi MC byxor som passar dig. Jofama, Halvarssons har dessutom byxor i D-storlek vilket gör att ytterligare kunder hittar sin MC byxa hos oss. Vissa skinnbyxor tillverkas i så kallad rålängd vilket gör att man själv kan skapa sin perfekta längd på skinnbyxan. Nordiska märken som Jofama, Halvarssons, Lindstrands, Rukka och Sinisalo är oftast lite rymligare i storlekarna än italienska Alpinestars och Dainese som är något mindre i storlekarna. Är du osäker på storlek så hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig! Du kan också titta i vår storlekstabell.

MC Hjälm

En MC hjälm ska sitta riktigt tight och du ska ha ett jämnt tryck runt huvudet. Vi jobbar med märken som HJC, Schuberth, Shoei, Arai, Airoh, Caberg dessa hjälmmärken har en relativt universal passform. För din säkerhet och komfort är det viktigt med en hjälm som sitter riktigt bra och är enkel att manövrera när det gäller exempelvis ventilation och solvisir. De flesta av våra märken är utvecklade och provade i vindtunnel samt förbättrade och testade både i laboratorium och på racingbanorna under lång tid. Oavsett hur "tyst" en MC hjälm än är rekommenderas alltid öronproppar när du kör motorcykel. Tycker du att du har svårt att hitta den perfekta hjälmen? Hör av dig till oss så hjälper vi dig!